Als ZZP'er is het bijna niet te doen om een auto te leasen of om een lening te krijgen voor een nieuwe auto. Een auto zzp regelen valt dus nog lang niet mee. Maar wat nu als je gaat voor zakelijk auto huren? En dan bedoel ik niet het je begeven naar een op een onmogelijke plek gelegen industrieterrein om daar met veel moeite een auto mee te krijgen, nee, zakelijk auto huren via een app. Via de Greenwheels app wordt zakelijk auto huren wel heel gemakkelijk. Je kunt op ieder gewenst moment een auto reserveren en hiermee rijden. Verdeeld over heel Nederland staan maar liefst meer dan 2.150 auto's van Greenwheels voor je klaar. Dus ook als je in een vreemde stad aankomt met de trein kun je met de app een auto reserveren. Dat is goed om te weten.

Is zakelijk auto huren voordeliger dan het hebben van een eigen auto?

Het zakelijk auto huren is in ieder geval een stuk gemakkelijker en zorgelozer dan het hebben van een eigen auto. Rij je per maand minder dan 1.250 kilometer? Dan is zakelijk auto huren al voordeliger. Je hebt namelijk niets te maken met verzekeringen, afschrijving, onderhoud, brandstofkosten en noem maar op. Al deze kosten zijn inbegrepen bij de prijs die je per uur en per kilometer betaalt.

Wat is er nu zo handig aan het idee van zakelijk auto delen?

Je zult misschien het idee hebben dat je regelmatig mis zult grijpen wanneer je een auto wilt reserveren, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Het handige is vooral dat je altijd een auto in de buurt hebt staan. Een auto die je kunt reserveren op ieder gewenst moment. En dan heb je nog de facturatie. Je hoeft zelf niet te denken aan de bijtelling of de kilometers, de brandstof of het onderhoud, de afschrijving en de pechhulp. Alles is bij de prijs inbegrepen en je krijgt gewoon één factuur per maand. Dat is wel zo handig!

Er zijn nog meer voordelen

Wist je dat één enkele Greenwheels deelauto tot maar liefst 11 auto's kan vervangen? Kun je nagaan wat dat doet voor de parkeergelegenheid in de stad! De stad kan hierdoor vergroenen en een nog fijnere plek worden om te wonen. De verkeersdrukte zal afnemen wanneer meer mensen gebruik maken van een Greenwheels auto. Je denkt nu immers wel twee keer na voor je zomaar in de auto stapt. Je moet deze eerst reserveren!